Huippumoodilaiset

Lasse Seppänen

Lasse Seppänen

“Olen Huippumoodin perustaja ja toimin valmentajana,  kestävyysharjoittelun asiantuntijana sekä yritykseni kehittäjänä”

Koulutus:

Ammattivalmentaja (VeAt)

Certified Business Coach sekä Certified Executive Coach (BCI)

Urheilijan psyykkinen valmentaja (SportFocus)

Kognitiivinen lyhytterapeutti (Integrum Oy)

Olen pohjakoulutukseltani ammattivalmentaja ja valmentanut jo yli 20 vuoden ajan urheilijoita sekä kuntoilijoita. 

Omaan taustaa ampumahiihdon sekä triathlonin puolelta ja saanut valmentajana tehdä työtä valmentajana yli 20 vuotta yli 20 eri urheilulajissa. 

Valmennettavani ovat voittaneet mm. useita euroopanmestaruuksia, aasian mestaruuden sekä MM -mitaleita. Vaikka muodollinen menestyskin on tärkeää, silti tärkeintä valmennuksessani on kasvaa ihmisenä… tulla viisaammaksi ja tietoisemmaksi harjoittelijaksi sekä ihmiseksi.

Ihmisenä minua kuvastaa parhaiten piirteet; jatkuva uteliaisuus, innovatiivisuus, määrätietoisuus sekä kyky ajatella asioita kokonaisuuksien kautta.

Olen kirjoittanut 19 tietokirjaa harjoittelusta sekä motivaatiosta. Kestävyysliikunta -niminen opas on yksi kestävyysharjoittelun perusteoksia, joissa olen ollut toisena kirjailijana mukana. 

Minuun voit olla yhteydessä: lasse(at)huippumoodi.fi

 

Anu Junnila

Anu Junnila

“Olen kestävyysharjoitteluun ja lihashuoltoon erikoistunut personal trainer. Valmentajana olen työskennellyt vuodesta 2005 saakka.”

Koulutus:

Lisensioitu Personal trainer (Trainer4You)

Koulutettu hieroja (OAKK)

Ravintovalmentaja (Trainer4You)

Maastohiihtovalmentaja (SHL)

Uimaopettaja (SUL)

NLPT Coach (True Hearts)

LAT Liikunnan ammattitutkinto (Vuokatin urheiluopisto)

Lisäksi useita liikunta -ja hyvinvointialan täydennyskoulutuksia.

Miksi olisin juuri Sinulle sopiva valmentaja?

“Näkemystä ja kokemusta löytyy sekä aloittelevan kuntoliikkujan, että urheilijoiden valmennuksesta. Osaan viedä valmennuksen aina valmennettavan tarpeita ja tavoitteita vastaavalle tasolle. Äitinä ja pitkän yrittäjä-uran omaavana ymmärrän myös arjen realiteetit.”

Omat urheilumeriitit:

Ampumahiihdosta ja ampumajuoksusta useita ikäsarjojen suomenmestaruusmitaleita

Maastohiihdosta ikäsarjojen SM -mitali viestistä

Triathlonissa ikäsarjojen SM -pronssia  perusmatkalla 2014 (N30-34) sekä täysmatkalla 2022 (N40-44) , neljä triathlonin täysmatkaa sekä useita puolimatkoja

Seikkailu-urheilusta Passion Adventuren riveissä useita hyviä kisasijoituksia

Minuun voit olla yhteydessä: anu(at)huippumoodi.fi

Pekka Kauranen

Pekka Kauranen

“Omien rajojen etsintää, löytämistä ja ylittämistä. Tavoitteiden asettamista ja niiden saavuttamista. Onnistumisen elämyksiä ja kovaa tekemistä kehoa kuunnellen.

Valitse päämäärä, niin autan sinua matkalla.

“Tavoitteena ei ole tehdä niin paljon kuin mahdollista, vaan sen verran kuin on tarpeen”

Vuoret ovat aina olleet minulle iso juttu. Villi ja arvaamaton luonto on kutsunut seikkailuun. Parhaiden ystävien kanssa minulla on ollut mahdollisuus kokea upeita hetkiä lumen ja vuorien keskellä vapaalaskun parissa. Sieltä on peräisin kunnioitus luontoa kohtaan. Tietynlainen periksiantamattomuus puskea eteenpäin, mutta toisaalta myös nöyryys kääntyä takaisin. Jotta voit saavuttaa vuorenhuipun sinun on sitkeästi jaksettava painaa ylöspäin.

Toisaalta sinun on myös uskallettava kääntyä takaisin tilanteen niin vaatiessa. Ja osattava tehdä ero näiden asioiden välille, milloin keskeyttäminen on periksiantamista ja milloin se on viisautta. Kestävyysvalmentajana autan sinua olemaan paras versio itsestäsi. Autan sinua matkallasi kohti tavoitteitasi.

Tuon selkeyttä ja määrätietoisuutta harjoitteluusi. Kannusta sinua matkallasi kohti vuorenhuippuasi ja olen tukenasi, jos syystä tai toisesta on käännyttävä takaisin ja valittava toinen reitti.

Ennen valmentajan uraani olen työskennellyt kaksi vuosikymmentä maatalousyrittäjänä. Nämä vuodet ovat opettaneet minulle, mitä on kun tekeminen sujuu flow-tilassa ja onnistumiset ruokkivat onnistumisia. Mutta toisaalta myös sen, kun kiire ja stressi meinaavat musertaa alleen. Olen kokenut sen kaiken. Liikunta on ollut minulle henkireikä vaikeinakin aikoina ja olen pystynyt tekemään siitä toisen ammatin itselleni valmennuksen muodossa.

Koulutus:

Vapaalasku -kurssi, Lyngen, Norja (Cohkka Guiding & Events Oy) 2008

Kuntosalivalmentaja (Trainer4You Oy) 2017

Personal trainer (Trainer4You Oy) 2017

Suomen ladun polkujuoksuohjaaja (Suomen Latu) 2018

Kestävyysvalmentaja (Huippumoodi Oy) 2018

Psyykkinen valmentaja (Trainer4You Oy) 2018

Triathlonvalmentaja 1 (Suomen Triathlonliitto) 2019

Valmentajan ammattitutkinto VAT 2021

Olen isä, aviomies, yrittäjä. Vapaalaskija, polkujuoksija, triathlonisti ja kestävyysvalmentaja.

Kuinka valmennan?

Valmentajana olen ihmisläheinen, jämäkkä ja kannustava. Valmennuksessani palautumiseen ja kokonaiskuormituksen hallintaan kiinnitetään erityistä huomiota.

Minuun voit olla yhteydessä: pekka(at)huippumoodi.fi